Strandeiland Harderwijk
4 januari 2020
info@harderwijkernieuwjaarsduik.nl

Duik erin

Zaterdag 4 januari 2020 belooft een bijzondere dag te worden: de Harderwijker Nieuwjaarsduik is terug van weggeweest! En we gaan het dit jaar anders dan anders doen door niet één, maar twee nieuwjaarsduiken te organiseren vanaf het Strandeiland van Harderwijk. Naast de traditionele nieuwjaarsduik voor individuele deelnemers, volgt er dit jaar aansluitend een nieuwjaarsduik voor sportteams. Een heuse strijd om het coolste sportteam van Harderwijk dus. Alle sportteams zijn welkom, van voetbal tot jeu de boules, van volleybal tot schaken en van tennis tot waterpolo. Een sportteam bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. Meer dan 8 personen in jouw sportteam? Dan wordt er opgesplitst in twee teams.

Iedereen is welkom op het Strandeiland om dit bijzondere evenement van dichtbij mee te maken. Ben je dus niet cool genoeg om zelf een duik in het koude water te nemen, kom dan als toeschouwer naar het Strandeiland om jezelf te vermaken en de nieuwjaarsduikers aan te moedigen!

Meedoen aan één van de nieuwjaarsduiken? Meld je dan snel via de homepage aan als individu of met je team. Deelname is dit jaar gratis dankzij onze vele sponsoren. En of je nu als individu of als sportteam meedoet: je bent pas echt cool als je je mooiste en gekste pak aantrekt en aan heel Harderwijk laat showen! Een vakkundige jury beoordeelt welke individuele duiker en welk team het beste verkleed zijn en daarmee worden gekroond tot coolste nieuwjaarsduiker en coolste sportteam van Harderwijk.

Het programma ziet er als volgt uit:

Locatie: Strandeiland Harderwijk
Datum: zaterdag 4 januari 2020
Programma:

12.00 uur : Open voor publiek
12.45 uur : Muziek en Interviews
12.50 uur : Opstellen individuele deelnemers in start-vak
12.55 uur : Warming-up deelnemers
13.00 uur : Bouwman Coolste Harderwijk Nieuwjaarsduik
13.15 uur : Uitreiking prijzen individuele duikers
13.20 uur : Opstellen teams in start-vak
13.25 uur : Warming-up voor teams
13.30 uur : Harderwijker Nieuwjaarsduik voor teams
13.40 uur : Uitreiking prijzen teams


Na beide duiken is er natuurlijk meer dan voldoende tijd om na te borrelen en op te warmen bij Walhalla!

Zien we jou ook op 4 januari 2020?

Stichting Harderwijker Nieuwjaarsduik
Op deelname aan de Harderwijker Nieuwjaarsduik zijn de Algemene Voorwaarden, het Deelnamereglement en het Privacy beleid van de Stichting Harderwijker Nieuwjaarsduik van toepassing. Klik op onderstaande links om deze stukken te raadplegen.