Strandeiland Harderwijk
Zaterdag 6 januari 2024
info@harderwijkernieuwjaarsduik.nl

Over ons

We mogen weer!

De Harderwijker Nieuwjaarsduik in 2020 was voor het vernieuwde bestuur een groot succes. Mede door de aanwezigheid van ruim 400 bezoekers en enthousiaste deelnemers maakte dit een zeer geslaagd en mooi evenement wat thuis hoort in Harderwijk.

Een stad met water en een mooi strand en alle ingrediënten om een jaarlijks terug kerende duik te organiseren. Zo gaan we met frisse moed beginnen aan de duik van 6 januari 2024. Dat deze nog leuker en uitdagender gaat worden dan de vorige edities kan ik u alvast verklappen.

Er komt een optie voor een “Nieuwjaarsduik XTREME” oftewel een echte duik met wellicht hindernissen in het parcours waarbij je zeker kopje-onder gaat. Dit gaan we uiteraard goed en veilig voorbereiden en begeleiden. Maar we dagen de bikkels onder jullie uit om je te bewijzen!

Het bestuur heeft wat interne verschuiven doorgevoerd waardoor eenieder goed tot zijn recht komt in de taken die we moeten uitvoeren.

Wat extra handjes op 6 januari kunnen we zeker gebruiken. Of wellicht vind je het leuk om mee te gaan denken/doen aan de voorbereiding van de duiken voor de volgende jaren. Schroom dan niet, doe een belletje met mij en ik informeer je graag!

Namens Het Bestuur,

Jan Bunskoeke (voorzitter)

06-21822226

Vragen, opmerkingen of suggesties? Meld het ons! Stuur een mail naar info@harderwijkernieuwjaarsduik.nl of laat een bericht achter op één van onze social media kanalen!