Strandeiland Harderwijk
Zaterdag 6 januari 2024
info@harderwijkernieuwjaarsduik.nl

Sponsors

Om de Harderwijker Nieuwjaarsduik mogelijk te maken zijn wij geheel afhankelijk van sponsoren en partners die producten en diensten in natura aanbieden. Wilt u een bijdrage leveren aan dit mooie evenement en uw logo terugzien op de website, social media en uiteraard tijdens de nieuwjaarsduik zelf, neemt u dan contact met ons via info@harderwijkernieuwjaarsduik.nl.

Hieronder ziet u de sponsors die zich aan de Harderwijker Nieuwjaarsduik  hebben verbonden.

Bouwman groep hoofdsponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik

Bouwman Groep

De Bouwman Groep is een internationaal opererende onderneming die gespecialiseerd is in alle aspecten van koel- en vriesmeubelen. Wij hebben alle faciliteiten in huis om aan uw specifieke vraag te voldoen.

De Bouwman Groep is een overkoepelende organisatie van diverse bedrijven die zich specialiseren in specifieke marktonderdelen, waardoor de Bouwman Groep zich met recht dé specialist op het gebied van koel- en vriesmeubelen mag noemen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Harderwijk waar wij onder andere beschikken over een opslag van ruim 30.000 m2, ook onze expeditie en modern geoutilleerde werkplaats zijn hier gevestigd. Bij de Bouwman Groep zijn ruim 90 mensen werkzaam in Nederland en het buitenland om u optimale service te bieden.

bouwmangroep.nl

The Club Harderwijk

The Club is een vitality boutique gym in het centrum van Harderwijk. Je kunt je auto voor de deur parkeren op 1 van onze privé plekken.

The club heeft een hippe uitstraling, een heerlijke koffiecorner en kleedkamers met luxe regendouches.

Kortom, we hebben er alles aan gedaan om jou thuis te laten voelen. Bekijk ons aanbod van exclusieve trainingen en Yoga lessen en laat je
verrassen door onze inspirerend clinics
Become a Clubmeber and join the Club!

theclubharderwijk.nl

 

The club sponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik
De Badzaak - sponsor Harderwijker nieuwsjaarsduik

De Badzaak badkamers

Bij de Badzaak kunt u zich compleet laten inspireren op het gebied van badkamers, wellness en tegelvloeren.

In onze showroom, van ruim 650 m2, vindt u verschillende opstellingen met verschillende stylen en materialen die u een goed beeld geven welke mogelijkheden er zijn voor uw nieuwe droombadkamer.

Onze adviseurs kunnen een compleet 3D ontwerp voor u maken waarin de ideeën goed zichtbaar worden en u een optimaal beeld krijgt van uw nieuwe badkamer.

Kom langs en laat u inspireren, wij helpen u graag!

debadzaak.nl

Wemes Projecten B.V.

Wij regelen de projectinrichting van kantoren en scholen. Met ruime ervaring in de verkoop en projectbegeleiding in de afbouw kan Wemes Projecten B.V. het complete afbouwtraject voor u uitvoeren van offerte tot oplevering na montage.

Wij geven deskundig advies met betrekking tot wanden, plafonds en kantoorinrichting. Omdat geen project hetzelfde is, streven wij ernaar om voor elk project het juiste advies te geven en te komen met de meest praktische en innovatieve oplossingen.

Wemesprojecten.nl

 

Webmaster te huur - sponsor harderwijker nieuwsjaarsduik

Webmaster te huur

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Wilt u graag beter gevonden worden in Google?

Bij Webmaster te huur bent u aan het juiste adres. Wij werken graag samen met u op zoek naar het beste resultaat. U kent uw klanten, de bezoekers, uw doelgroep en wij verwoorden dit naar de perfecte website of webshop.

Heeft u geen tijd om de website bij te houden en wilt u dat wij dit voor u oppakken? Ook dat is mogelijk. Teksten plaatsen, nieuwsbrieven versturen. Neem contact met ons op en wij helpen  u graag verder.

Webmastertehuur.nl

Restaurant Johannes Kok en Zoonen

Restaurant Johannes Kok & zoonen is al ruim 100 jaar een plek voor de lekkerste vis van Harderwijk en omgeving. Paling roken is een kunde en dit beheerst dit Restaurant al jaren. Vroeger op de bakfiets naar de klant en markten, tegenwoordig weten de vele klanten deze mooie onderneming te vinden aan de vernieuwde boulevard in Harderwijk.

Voor de inwoners van Harderwijk een begrip, voor de vele varende passanten 1 van de onderwerpen van gesprek in de volgende haven als ze weer naast een andere boot afmeren. Laat je eens verrassen door de heerlijk vismenu’s of uitgebreide vleesschotels.
Meer zin in een snel harinkje? Naast het restaurant zit de enig overgebleven viswinkel van de binnenstad!

Waar veelal de haring geserveerd wordt met een uitje en een gezellig praatje.

Strandboulevard oost 8 – 3841 AB HARDERWIJK

johanneskok.nl

 

Johannes kok en zoonen sponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik
KienhuisHoving sponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik

KienhuisHoving advocaten en notarissen

De circa 60 advocaten en notarissen van KienhuisHoving werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden. Als gespecialiseerd advocaat of (kandidaat-)notaris lossen wij de juridische problemen op en geven strategisch juridisch advies. 

Hierdoor brengen wij onze cliënten verder en zoeken daarbij grenzen op, letterlijk en figuurlijk. Omdat wij bijna alle denkbare expertises in huis hebben en over de grenzen van rechtsgebieden en landen heen kijken, kunnen wij in veel gevallen juridische problemen voorkomen of snel en efficiënt oplossen.

kienhuishoving.nl

TAB de blesse

Tank- en Apparatenbouw “De Blesse”B.V (TAB) is opgericht in 1946 en produceert al ruim 75 jaar opslagtanks. TAB de Blesse is momenteel de toonaangevende producent van (KIWA() brandstoftanks, IBC’s, drukvaten, filtertanks, opslag- en Procestank & Silo’s.

TAB is voornamelijk actief in de sectoren Brandstof, industrie, water & energie.

deblesse.com

 

TAB sponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik
ExcelTech sponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik

Exceltech B.V.

ExcelTech B.V. is leverancier, installatie partner en verzorgt het jaarlijks technisch beheer van (RWA) ventilatie- CO-LPG gasdetectie- en brand- detectiesystemen in ondergrondse gesloten parkeergarages.

Stallinggarages en parkeergarages, gebruiksruimtes waar u normaliter fysiek maar kort verblijft. ExcelTech echter niet, wij komen er dagelijks!

Een gebruiksruimte die om speciale kennis vraagt omtrent de complexe regelgeving aangaande de veiligheid van personen, goederen en het gebouw. Hiervoor bent u bij ExcelTech B.V. aan het juiste adres!

ExcelTech B.V. focust zich hierbij hoofdzakelijk op de bestaande bouw en levert hiervoor een turn-key oplossing door de begeleiding vanaf het eerste advies-moment tot en met de inbedrijfstelling en inspectie (volgens CCV-schema) op te pakken. Vanaf het moment van oplevering wordt door ExcelTech het jaarlijks beheer, onderhoud en vervolg inspecties uitgevoerd waarbij de eigenaar ieder jaar automatisch voldoet aan zijn of haar verplichtingen volgens het Bouwbesluit.

ExcelTech B.V. staat erom bekend een correct en betrouwbare service & beheer partner te zijn. Het klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit VvE’s en de beheerders, vastgoedeigenaren en garage exploitanten.

exceltech.nl

Marcel Kooy Schilderwerken

Marcel Kooy schilderwerken staat voor vakwerk en kwaliteit. Door zijn jarenlange ervaring en inzichten kunt u met veel vertrouwen de resultaten tegemoet zien bij werkzaamheden. Zijn professionele manier van aanpak en benadering maakt Marcel Kooy Schilderwerken tot 1 van de meest aansprekend schildersbedrijven in Harderwijk en omgeving. 

Zijn liefde voor de wat oudere huizen steekt hij niet onder stoelen of banken en de resultaten kunt u door de gehele stad weervinden.

schilderbedrijfharderwijk.nl

 

Marcel Kooy schilderwerk sponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik
Tranex Logistics sponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik

Tranex Logistics

Het Barneveldse bedrijf TRANEX heeft zich gespecialiseerd in het zoeken, vinden en organiseren van uw logistieke vraagstukken. Of het nu wegtransport, luchtvracht, zeevracht of intermodaal transport gaat, samen met u vinden wij de beste oplossing.

Ook zijn wij de laatste jaren uitgegroeid tot en ware Italië specialist met 10 vaste charters. Met een klein maar slagvaardig team staan wij elke dag graag voor u klaar.

tranexlogistics.com

Tomassen Reclame

Tomassen reclame is een toonaangevend reclamebedrijf welke is gespecialiseerd op alle vormen van binnen- en buitenreclame. Maar ook kunnen wij voor u ontwerpen maken voor online- en offline producten.

Door Unieke en opvallende reclame geven wij elke bedrijf een nieuwe impuls.
Daarbij staat ons team garant voor een professionele aanpak om tot het beste resultaat te komen.

tomassenreclame.nl

Tomassen reclame sponsor Harderwijker nieuwjaarsduik
Administratiekantoor Petersen sponsor Harderwijker nieuwjaarsduik

Administratiekantoor Petersen

Administratiekantoor Petersen is een echte Harderwijkse onderneming en staat voor deskundigheid op het gebied van Financiële administratie, jaarrekeningen, belastingen en Financiële adviezen.

Bent u op zoek naar meer gemak, zekerheid of gedegen Financiële inzichten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke maar professionele benadering in een gemoedelijke sfeer

Ik geef u graag snel en duidelijk antwoord op uw vragen.

Maak vrijblijvend een afspraak.
Gerco@administratiekantoorpetersen.nl

administratiekantoorpetersen.nl

Chris Flavell Timmerwerken

Chris Flavell Timmerwerken is de specialist op het gebied van maatwerk houtbouw.

Het hele jaar door van uw tuin genieten in een overkapping, veranda of tuinkamer?

Bekijk ons portfolio en doe inspiratie op voor uw eigen droomverblijf

Het echte buitenleven begint bij ons

tcoutdoorliving.com

Chris Flavell Timmerwerken sponsor Harderwijker nieuwjaarsduik
van der hoek makelaardij sponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik

Van der Hoek Makelaardij

Huis kopen, verkopen of huren? Dat doe je bij makelaar van der Hoek.

Van der Hoek is een ervaren makelaarskantoor opgericht in 1951 in Harderwijk.

Wij zijn specialist in woningmakelaardij en bedrijfsmakelaardij. Onze makelaars helpen u graag om voor u uw droomwoning te vinden. Voor Hypotheekadvies en hypotheek afsluiten, de verkoop of aankoop van een woning en het afsluiten van een verzekering kunt u bij ons terecht.

Ons woningaanbod bestaat uit nieuwbouw en bestaande bouw in alle prijsklassen. Woningen en appartementen in Harderwijk, Uddel, Hierden, Biddinghuizen, Ermelo, Hulshorst en omgeving.

Al ruim 65 jaar een vertrouwd adres voor zorgeloos leven, zorgeloos wonen en zorgeloos ondernemen.

Neem contact op met ons en wij helpen u graag verder

vanderhoekmakelaardij.nl

De Mik Multiservice

De Mik Multiservice Schoonmaak & Bedrijfsdiensten verzorgt al meer dan 10 jaar een kwalitatieve schoonmaak op maat in Harderwijk en omgeving.

Ten opzichte van onze collega’s onderscheiden wij ons in klantgerichtheid, service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uw onderneming schoon en uitnodigend is iets wat eenieder aanspreekt. De werkzaamheden worden naar uw wensen uitgevoerd.

Door regelmatige controles uit te voeren en contact te houden met de opdrachtgevers, hebben wij een duidelijk beeld wat er speelt.
Wij kunnen hier vervolgens direct op  anticiperen. 

De Mik Multiservice is continue bezig met het perfectioneren van haar schoonmaakwerkzaamheden. Dit geschied onder andere door goed opgeleid en gecertificeerd personeel in te zetten en te werken met Professionele producten en reinigingsmiddelen. Neem een kijkje op onze website of vraag vrijblijvend offerte aan.
De Mik is in de afgelopen 10 jaar een niet meer weg te denken bedrijf geworden in Harderwijk en omstreken.

demikmultiservice.nl

De Mik Multiservice sponsor Harderwijker Nieuwjaarsduik

Fieten Olie

Fieten Olie uit Hollandscheveld is in de afgelopen jaren gegroeid van een regionale speler uit Drenthe naar een landelijke groeiende olie en Brandstofhandelaar.

Met inmiddels meer dan 54 onbemande en bemande tankstations kun je niet meer om dit bedrijf heen.

Kijk eens op www.fieten.info waar u een Fieten tankstation kunt vinden en u zult ervaren dat zij met hun lage brandstofprijzen zich onderscheiden van de rest.

Het maakt het waard om soms even een paar km om te rijden want besparen wilt u toch allemaal.

Fieten Olie – Sterk in Beweging

Fieten Olie sponsor van de Harderwijker Nieuwjaarsduik
H&H level sponsor van de Harderwijker Nieuwjaarsduik

H&H Level

H & H levert Producten en Diensten van topkwaliteit voor niveaumetingen in zelfs de meest extreme omgevingen.
 
Ons ervaren Technisch team en onze grote kennis en ervaring biedt niet alleen de beste oplossing, maar adviseert ook daar waar nodig. Jarenlange ervaring is de basis van dit bedrijf.
 
Gebruik daar waar nodig de bestaande producten, maar moet er iets ontworpen worden of is er sprake van maatwerk? Ook dan bent u bij H&H Level op het juiste adres 
Neem contact op met John of Andre-Pierre 
0135339688 of info@hhlevel.com 
 
Comfective sponser van Harderwijker Nieuwjaarsduik

Comfective

Comfective is specialist en voorloper in portofoon & bodycam oplossingen.

Elke communicatie is uniek, daarom geven wij graag advies voor een effectieve aanpak voor uw evenement.

Veiligheid en functionaliteit staan hierbij voorop.

Comfective.nl

Catering van den Berg

Professionele catering voor uw feest of evenement gaat dit jaar de Erwtensoep voor ons bereiden en uitdelen aan de deelnemers


Dit Harderwijkse Familiebedrijf heeft een breed scala van mogelijkheden. Heeft u een bedrijfsevenement, tuinfeest, jubileum of wilt u een heerlijke bottertocht met uitgebreide mogelijkheden qua catering?

Neem contact op met dit gedreven familiebedrijf waar niets te gek is. Hun creativiteit staat hoog in het vaandel. Vraag gerust eens informatie aan via Info@cateringvandenberg.nl Of bel met 0341460404

Www.cateringvandenberg.nl

Catering van den Berg sponsor van de Harderwijker Nieuwjaarsduik