Strandeiland Harderwijk
zaterdag 7 januari 2023
info@harderwijkernieuwjaarsduik.nl

Nieuwjaarsduik Xtreme

Nieuwjaarsduik Xtreme

Een iets alternatieve duik met wat hindernissen in het water en je sluit af met een korte zit in een heus ijsbad gevuld met ijsklontjes! Je start in een apart vak en moet 20 minuten voor aanvang in het vak staan. Daarna sluit dit vak.

Je krijgt een korte instructie hoe je omgaat met deze wat meer uitdagender duik. Je doet wel mee met de warming-up die 10 minuten voor aanvang begint, maar stroomt vanaf een apart vak in op het parcours.

Het parcours is de uiterste buitenkant van het normale parcours en is afgezet met hekken. Je komt een paar hindernissen tegen ( kurken ) waar je geacht wordt onder door te gaan. Je komt het strand op in een apart vak waar de ijskuipen staan. 

Zoek je vrienden of familie en laat je vast leggen op camera als jij die korte zit doet in dat ijsbad. Kom er uit, ontvang een warmte deken en kleed je zo snel mogelijk aan. Voor aanvang teken je een formulier dat je mee doet onder eigen risico. Doe alleen mee als je kerngezond bent en neem geen risico!

Op zaterdag 7 januari 2023 duiken we met ruim 300 mensen het nieuwe jaar in!
LET OP! Er kunnen maximaal 40 mensen deelnemen aan de Nieuwjaarsduik Xtreme

Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de Xtreme Nieuwjaarsduik. We hebben het maximale aantal inschrijvingen hiervoor behaald. Meld je nu aan voor de individuele Nieuwjaarsduik. Zet achter je naam '(Xtreme)' en we zetten je op de reserve lijst. Kom dus op tijd, mocht iemand zich te laat melden, kun je alsnog meedoen (op volgorde van inschrijving)