Strandeiland Harderwijk
Zaterdag 6 januari 2024
info@harderwijkernieuwjaarsduik.nl

Nog precies 1 maand! Harderwijker Nieuwjaarsduik

Nog precies 1 maand! Harderwijker Nieuwjaarsduik

7 januari 2023, inschrijven kan nog

De Bouwman Coolste Harderwijker Nieuwjaarsduik komt naderbij en de voorbereidingen lopen voorspoedig. De eerste 40 inschrijvingen zijn er en bijna al de helft daarvan is voor de XTREME! Wees er snel bij want we laten echt maar 40 deelnemers toe vanwege de veiligheid.

Maar meedoen met de “gewone” nieuwjaarsduik is natuurlijk een heerlijk verkleedfeestje en de ludiekste persoon en ook
het leukst verklede kind worden beloond met een heuse grote beker die jouw eigendom wordt.

Wie daag jij uit?

Daag je vriendenclub, je buurman uit onder genot van een drankje en een leuke avond, of neem als team van een bedrijf deel aan de duik. Het is altijd een leuk en vrolijk samenzijn en we hopen dat het lekker koud is. Na je duik kun je je heerlijk opwarmen met een warme muts en erwtensoep.

Op zoek naar werk?

Onze hoofdsponsor Bouwman zal ook daar zijn met een Informatiestand want ze zijn op zoek naar “Coole Medewerkers “! Dus zoek je een leuke baan, meld je dan even vrijblijvend bij de Bouwman Stand.

Feestje tijdens en na afloop

Na de nieuwjaarsduik hebben we nog een hele leuke afsluiter, maar die verklappen we later. Maar hou rekening met gezelligheid, ontmoeting en muziek, dus ga niet meteen naar huis!

Ps. Weet je dat dit jaar Lisa Kruger onze topzwemster uit Harderwijk die al vele gouden plakken op EK, WK en paralympische spelen gehaald heeft het startschot gaat geven? En wij gaan haar nog eens flink in het koude zonnetje zetten vanwege haar prestaties