Strandeiland Harderwijk
Zaterdag 6 januari 2024
info@harderwijkernieuwjaarsduik.nl

Bouwman Coolste Harderwijker Nieuwjaarsduik 2023

Bouwman Coolste Harderwijker Nieuwjaarsduik 2023

Harderwijker nieuwjaarsduik 2020

Nog even en het is alweer 2023, de hoogste tijd dus om je klaar te maken voor de Bouwman Coolste Harderwijker Nieuwjaarsduik! De voorbereidingen zijn al begonnen en ook de eerste inschrijvingen zijn al binnen!

De Harderwijker nieuwjaarsduik vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 januari 2023! Wij staan weer te trappelen om jullie aan te moedigen en om jullie na afloop weer te voorzien van wat gezelligheid en warmte.

Individueel of XTREME

Dit jaar zijn er twee type duiken, individueel en XTREME.  

  • Individueel, natuurlijk duik je niet helemaal in je eentje, maar je kunt je inschrijven om gewoon met de grote groep te duiken. Ook dat hoef je dan weer niet alleen te doen, want natuurlijk mag je samen met je vrienden of familie duiken.
  • XTREME, daarnaast hebben we de XTREME duik. Durf jij het aan? We leggen een parcours aan in het water, kopje onder, obstakels, van alles komt voorbij. Nadat je het water uit komt staat er ook nog een bad met ijs op je te wachten. Pak deze kans er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar voor de XTREME duik.

Natuurlijk is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om een prijs te winnen voor de duiker die er het mooist/gekst uitziet. Dus gek is niet gek genoeg!

Aanmelden voor de Bouwman Coolste Harderwijk Nieuwjaarsduik

Dan is het nu tijd om je in te schrijven!